Jogsikalkulátor

Pilóta Rendszer

Működő módszer a vizsgadrukk leküzdéséért

Tudod az utasszállító pilóták hogyan készülnek fel egy-egy járatindulás előtt?

Innen jött az ötlet, hogy nevezzük el -ezt a külföldön már alkalmazott gyakorlatot- "Pilóta" rendszernek, hiszen ennek alkalmazása sokban hasonlít a pilóták munkájához.

A célja ennek a gyakorlatnak az, hogy le tudd küzdeni a vizsgadrukkot, anélkül, hogy rengeteg sikertelen vizsgát kelljen végig csinálnod.

Ez a gyakorlat egy jól bevált, és működő rendszer, amit a forgalmi vezetés során kell alkalmaznod ahhoz, hogy rögzüljön minden apró részlet, és magabiztosan tudj reagálni a váratlan helyzetekre is.

A tapasztalatok azt mutatják, a gyakorlat fárasztóbbá teszi a vezetést, de segít abban, hogy a forgalmi vizsgán ne az izgulásod, és vizsgadrukk okozta stressz miatt bukj meg, hanem ezeken felülkerekedve, koncentráltan tudj eredményes lenni.

A Pilóta rendszer alkalmazását oktatóink szakmai szempontok alapján javasolják a diákoknak, de ettől függetlenül Te is élhetsz a lehetőséggel, ha ki szeretnéd kipróbálni.

A lebonyolításról, további részletekről érdeklődj elérhetőségeink egyikén, vagy nyitvatartási időben Kecskeméten, a kőhíd utcai irodánkban.