5 szó, amit minden üzenet végén írunk nektek

5 szó, amit minden üzenet végén írunk nektek

2020-07-24

Napi szinten egyre több megkeresés érkezik hozzánk messengeren, és az üzenetek elolvasása, és megválaszolása közben felfedeztünk valamit…


Mi azzal a látásmóddal értünk egyet, miszerint, ha valaki valamit nem tud, akkor kérdezzen, ezért is örülünk annak, ha kérdeztek tőlünk, és sikerül kielégítő választ is adnunk nektek.

A minap 2 kávé között megnyitottam a napi beérkező üzeneteket, emaileket, és a megválaszolásuk után mindnél felfedeztem, hogy ugyanazzal a szófordulattal zárom a soraimat: „Nem tesz semmit, ezért vagyunk”. Ezt az „igazán nincsmit” szófordulattal lehetne még helyettesíteni, vagy a sima „nincsmit” szóval, amit napi szinten többet is használunk, de nekem a „nem tesz semmit, ezért vagyunk” a szavam járása J

Felfedeztem, hogy amikor nektek segítünk, megválaszoljuk a kérdéseiteket, ti ezt megköszönitek, hálásak vagytok nekünk, mi pedig a „nem tesz semmit, ezért vagyunk” szófordulattal zárjuk a mondandónkat.

Akár hangozhat elcsépeltnek is, de mi tényleg értetek vagyunk, így ha kérdésetek van a jogosítványszerzéssel kapcsolatban, szívesen segítünk amiben csak tudunk.