pophone messenger

Autó és Motor vezetőket képzünk

Sok éves tapasztalat a kormány mögött

Az AszuCar Autósiskola Kft. új verda a sztrádán, hiszen nem régen, 2017. év végén alapítottuk családi vállalkozásunkat, és céloztuk meg a gépjárművezető-oktatást fő tevékenységünknek.

Igaz, hogy a vállalkozás terén újnak számítunk, viszont az oktatás terén Bács-Kiskun megyében és főképp Kecskeméten gépjárművezető oktatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Hidd el nincs olyan, amivel ők ne találkoztak volna...

Küldetésünk egy színvonalas KRESZ oktatáson felül az, hogy diákjaink megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a forgalomban való vezetéshez és gyorsan alkalmazkodjanak a gyakorlati helyzetekhez a sikeres forgalmi vizsgát követően is.

Az elméleti és gyakorlati oktatások során szakképzett oktatóink felügyelete és segítségnyújtása mellett lehetőséged van elsajátítani az autó és motor vezetés csínját-bínját.

Fontosnak tartjuk a SIKERES forgalmi vizsga megszerzését, de ami ennél is fontosabb, hogy a teljes képzésünk alatt olyan elméleti és gyakorlati autóvezetői tudást szerezz magadnak, amivel a mindennapi közlekedésben biztonsággal tudsz részt venni.

A család intézménye értékes számunkra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a forgalmi vizsgát követő utókövetésre, hiszen feltehetően felelős szülőként fogsz a volán mögé ülni, ahol egyáltalán nem mindegy, hogy egy-egy éles forgalmi szituációt hogyan kezelsz majd le.

Ha minket választasz, biztos lehetsz abban, hogy reális árakon elérhető, igényes oktatásban részesülsz, mindezt családias környezetben, ahol magas színvonalú oktatási csomagokkal várunk téged.

Tehát, ha

Elsőrendű, egyedi igényeidhez igazodó oktatást keresel
Nem akarsz futószalag szerű képzést, ahol 1 vagy a sokból
Ösztönző segítségre vágysz, hogy átlendülj a nehéz pillanatokon, ha megtorpannál
Nincs felesleges szabadidőd arra, hogy Te intézd azt, ami az autósiskola feladata
Belátható időn belül kézhez akarod venni a jogosítványodat
Nem szereted, ha mellébeszélnek
Nem akarsz rejtett költségeket fizetni a szerződéskötést követően
Azt akarod kapni, amiért fizettél

AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ, VÁLASZD AZ ASZUCAR AUTÓSISKOLÁT KECSKEMÉTEN