pophone messenger

GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

+ Hogyan tudok beiratkozni az Autósiskolához?

Az AszuCar Autósiskolánál nincs szükség személyes megjelenésre, mindent tudsz intézni online, a weboldalon keresztül.

A "Jelentkezem gombra" kattinva pár perc alatt be tudsz regisztrálni, és már kezdheted is az általad kiválasztott Kresz és/vagy EÜ tanfolyamot.

+ A személyes vagy az online beiratkozást válasszam inkább?

Az online beiratkozás mellett szól, hogy felhasználóbarát felület segít neked abban, hogy elkészítsd a regisztrációdat, és pár percet vesz igénybe az adminisztráció.

Könnyen, otthonról elvégezhető, és a fizetést is intézheted online.

Az online beiratkozás további előnye, hogy a "B" kategóriás online elméleti képzés mellé ingyenesen biztosítjuk számodra az online EÜ tanfolyamot, ezzel Te 20.000,-Ft-ot máris spóroltál magadnak.

+ Nem vagyok még 18, ettől függetlenül intézhetem magam a beiratkozást?

Az online regisztráció során be tudsz iratkozni hozzánk a kiválasztott tanfolyamra, és az elkészült képzési szerződésedet elektronikus formában elküldjük neked megadott email címedre.

Így nincs szükség személyes megjelenésre, aláírásra, mindent tudsz otthonról intézni, és a fizetést követően azonnal kezdheted is a kresz tanfolyamot.

+ Mekkora összeg befizetésével tudom elkezdeni a "B" kategóriás jogosítványt?

"B" kategóriás jogosítvány esetében a beiratkozás során az elméleti képzés díját kell kifizetned kezdésnek, ami az aktuális árak alapján kerül meghatározásra.

Jelenleg "B"-s jogsi esetén a Kresz tanfolyam díja 64.900,-Ft.

+ Mennyi időm van arra, hogy az elméleti képzést befejezzem és sikeres vizsgát tegyek?

Online beiratkozás esetén a tanfolyamot 180 napig éred el, amit a rendszer az első belépéstől számít.

Sikeres Kresz vizsgát az első tanfolyami belépéstől számított 1 éven belül kell tenned, és arra is kell figyelned, hogy 9 hónapon belül legalább egyszer meg kell jelenned egy Kresz vizsgán.

+ Mennyi idő alatt tudom megszerezni a jogosítványomat?

Az elméleti képzés online végezhető, ezért ez rajtad múlik, mennyi idő alatt teljesíted.

Volt rá példa, hogy volt aki 3 nap alatt befejezte, és elsőre sikeres Kresz vizsgát tett.

A gyakorlati oktatás során több vezetési csomag közül választhatsz, van köztük olyan, ahol akár 5 hét alatt le tudod vezetni a kötelező 30 órát, így a jogsit akár 3 hónap alatt megszerezheted.

+ Van rá mód, hogy az Aszucar Autósiskolánál csináljam a Kresz tanfolyamot, de a vizsgát és a vezetést már a lakóhelyemen folytassam?

Az online beiratkozás és képzések miatt az ország bármely pontjáról be tudsz hozzánk iratkozni, és az elméleti képzés végén dönthetsz úgy, hogy a vizsgát és a gyakorlati vezetést másik városban, másik autósiskolánál folytatod.

Az ehhez szükséges papírmunkát is nyugodtan ránk bízhatod.

+ Sikeres Kresz vizsgát követően mennyi időm van arra, hogy forgalomból is levizsgázzak?

A sikeres kresz vizsga napjától számított 2 éven belül kell forgalomból sikeres vizsgát tenned. 

Ez az idő bőven elég ahhoz, hogy az egyénre szabott oktatási csomagjainkkal a megfelelő számú gyakorlati órát levezesd, és sikeres forgalmi vizsgát tegyél.

+ Sikeres elméleti vizsgát követően mennyi időt kell várnom arra, hogy kocsiba üljek?

A weboldalunkon található oktatóink esetében a sikeres Kresz vizsgát követően rövid időn belül (jelenleg 2-3 hét) kocsiba tudsz ülni, a szükséges adminisztrációt követően már tudsz is időpontot egyeztetni a választott oktatóddal.

+ "B" kategória esetén hány órát kell kötelezően levezetnem a forgalomban?

Főszabályként a "B" kategóriás képzés esetén 29 óra + 1 vizsgaórát kell levezetned ahhoz, hogy forgalomban vizsgázhass.

Fontos tudni, hogy a kötelező óraszám mellett minimum 580 km-t is le kell vezetned ahhoz, hogy a kritériumoknak megfelelj, és vizsgára bocsátható legyél.

Jelenleg az általános képzési óraszám - ami azt jelenti, hogy egy diák hány órából tesz sikeres forgalmi vizsgát - 40 és 50 óra között van.

+ Mikor fog hívni az oktató a vezetés miatt?

A sikeres kresz vizsgát követően kezdheted el a forgalmi tanfolyamot, oktató és vezetési csomag választás után tudsz vezetni.

Az oktatóval fogod telefonon leegyeztetni az időpontokat, ráérésed és az oktató időbeosztása alapján.

Kérünk téged, vedd figyelembe, hogy mindenkinek egyszerűbb, ha te igazodsz az oktatóhoz, mintha az oktató igazodni az összes diákjához, ezért ha elkezdted a jogosítványt, és vezetni szeretnél, légy rugalmas, szabadíts fel szabadidőt a vezetési órákra, így gördülékenyen fogsz tudni vezetni. Keresheted te is nyugodtan az oktatót az időpontok miatt, hisz Te szeretnél jogosítványt szerezni, igaz? :)

+ Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Az Aszucar Autósiskolánál a készpénz mellett fizethetsz személyesen bankkártyával, online a Simple Pay alkalmazás segítségével, vagy átutalhatod a képzés árát, valamint csak nálunk lehetőséged van Edenred ajándék kártyával és utalvánnyal is rendezni a költségeid.

+ Ha utalni szeretnék, milyen számlaszámra tudom ezt megtenni?

Banki átutalás esetében az alábbi adatokra van szükséged:

Számlatulajdonos: AszuCar Autósiskola Kft.

Számlaszám: 11732002-23558298

Számlavezető Bank: OTP Bank Nyrt.

+ Kaptam kedvezményre jogosító kupont, hogyan tudom felhasználni?

A kiadott kupon minden esetben tartalmazza a lejárati időt, és a felhasználhatósági feltételeket.

A kuponokat mind személyesen az irodában, mint pedig online beiratkozás esetén fel tudod használni, és a kresz tanfolyam árából érvényesítheted a jóváírást.

+ Mi a teendő, ha lemaradtam az egyik akciótokról?

Semmi probléma. Ha a legutóbbi akciónkról le is maradtál, biztos, hogy a későbbiekben is fogunk olyat ajánlani, ami felkelti majd az érdeklődésed.

Figyelj a határidőkre, és már le is csaphatsz a kedvezményre.

+ A gyakorlati vezetés díját rendezhetem részletekben?

Az AszuCar Autósiskolánál természetesen erre is van lehetőség, a kötelező 30 óra vezetés kapcsán 3 egyenlő részletben javasoljuk a teljesítést, így a költségeid eloszlanak és tervezhetőek, de ettől eltérően is fizethetsz.

A lényeg, hogy mindig legyen előre befizetve vezetési órád.

+ Nálatok is meglehet gyorsítani a jogsi szerzést csúszópénzzel?

Nálunk ez piros jelzést kap. Autósiskolánkban annyit kell fizetned, amennyi szolgáltatást, elméleti és gyakorlati órát igénybe vettél.

Nincs olyan, hogy a kötelező óraszámokat beírjuk neked, miközben te csak egy töredékét vezetted le ténylegesen.

Mi minden befizetésedről számlát állítunk ki, emiatt nem kell, és nem is lehet az oktatóinknál fizetni.

Ha gyorsítani szeretnél, "B" kategória esetén válaszd a V.I.P. Prémium oktatási csomagunkat.

+ Mit jelent az, ha Silver vezetési csomagot választok?

A Silver vezetési csomagunk az alap vezetési csomagunkat jelenti, itt nem tudjuk garantálni neked a heti több alkalmas vezetést.

Általánosságban elmondható, hogy heti 1 alkalommal (alkalmanként 2 órát) tudnak vezetni a silver csomagot választott diákjaink, de minden ráérés függő. 

Ha kevesebb szabadidővel rendelkezel, ez lehet 2 hetente 1 alkalom, de akár az is, hogy 30 nap alatt levezeted a kötelező 30 órát.

Minden attól függ, hogy milyen a ráérésed.

+ Mit jelent az, ha V.I.P. Gold vezetési csomagot választok?

Lehetőséged van több V.I.P. vezetési csomag közül választani, attól függően, hogy milyen igényt fogalmazol meg a jogosítvánnyal kapcsolatban.

A V.I.P. Gold vezetési csomag esetén garantáljuk számodra, hogy heti min. 3 alkalommal, alkalmanként 2 órát tudsz vezetni, amivel 5 hét alatt letudhatod a kötelező 30 órát.

A vezetési csomaggal gyorsan meg tudod szerezni a jogsit, de nem azért, mert a képzésből kimarad valami, vagy csak "papíron" vezeted le a kötelező óraszámot (nálunk mindenről nyilvántartás készül, a jogszabályoknak megfelelő óraszámok betartásával), hanem mert maga a képzés intenzív, tehát heti többször tudsz autóba ülni, így nem esel ki a rutinból, magabiztosabb lesz a járműkezelésed, és hatékonyan tudunk elsajátítani a járművezetés alapjait.

Jó tanács: Ha te csak hétvégén, hébe-hóba érsz rá vezetni, akkor NE válaszd a V.I.P. Gold vezetési csomagunkat.

+ Mit jelent az, ha V.I.P. Platina vezetési csomagot választok?

Lehetőséged van több V.I.P. vezetési csomag közül választani, attól függően, hogy milyen igényt fogalmazol meg a jogosítvánnyal kapcsolatban.

A V.I.P. Platina vezetési csomag esetén garantáljuk számodra, hogy 2-3 hét alatt le tudod vezetni a kötelező 30 órát.

Ez egy nagyon intenzív képzés, előre megtervezett, és szigorú logisztikát igényel, de a cél közös: minél rövidebb idő alatt olyan tudást adni neked, amivel sikeres vizsgát teszel, és amivel a jogsiszerzést követően is biztonsággal tudsz részt venni a közúti közlekedésben.

Ezt a vezetési csomagot kimondottan azoknak ajánljuk, akik életvitelszerűen külföldön élnek, és a rövid magyarországi itthon létük alatt szeretnék megszerezni a jogosítványukat.

Jó tanács: Ha te csak hétvégén, hébe-hóba érsz rá vezetni, akkor NE válaszd a V.I.P. Platina vezetési csomagunkat.