pophone messenger
aszucar autós iskola kecskemét

Próbavizsga a forgalomban

A vizsgák során nagy benned a vizsgadrukk? Izgulsz, és azt is elfelejted hirtelen, amit addig rendre tudtál? Akkor ezt el kell olvasnod, kattints a kerékre!

A próbavizsga lehetőségét azért tartjuk fontosnak, hiszen tapasztalatunk alapján számos diákunk küzdd azzal, hogy éles helyzetben, vizsga során izgulnak, a vizsgadrukk legyőzi őket, és emiatt azt is elrontják a vizsgán, amit korábban, az oktatás során rendre jól csináltak.

Volt olyan visszajelzés is tanulóinktól, hogy szeretnének elmenni vizsgázni, csak azért, hogy lássák mire számíthatnak, és hogy ők hol tartanak a vezetésben, derüljön ki, mik a hiányosságaik.

Ezért gondoltuk azt, hogy a próbavizsga segítség lehet neked, ha a fentiek alapján magadra ismertél, egyrészt költséghatékony, nem kell kifizetni a 11.000,-Ft-os vizsgadíjat, másrészt rengeteg tapasztalatot tudsz szerezni általa, hogy épp mik azok a hiányosságok, amiket még gyakorolni kell, illetve láthatod a teljes forgalmi vizsga menetét.

A próbavizsgára a forgalmi vezetés során, az oktatóddal előzetes egyeztetést követően van lehetőség.

A lebonyolításról, további részletekről érdeklődj elérhetőségeink egyikén, vagy nyitvatartási időben Kecskeméten, a kőhíd utcai irodánkban.