pophone messenger
24' FIFA EB Tipp Játék

24' FIFA EB Tipp Játék

2024-06-07

Szerintünk aki magyar, nézi a 06.14.-én induló FIFA EB-t. Szeretnéd még izgalmasabbá tenni, annyira, hogy mernél egy-egy meccsre tippelni is?

Akkor ez a játék neked szól! Kattints a részletekért! Miért?

MERT 500.000,-Ft összértékben (jól olvastad, ez fél millió forint) várnak rád a nyeremények, többek között olyanok is, amik értéke felbecsülhetetlen!
Katt a tovább olvasom gombra!


Nincs más dolgod, mint figyelni az AszuCar Autósiskola Facebook oldalát, ahol 2024.06.14.-től kezdve minden nap kiválasztunk egy mérkőzést, amihez készítünk egy facebook posztot.

Neked csak egy tippet kell kommentben a poszt alá írnod a várható végeredményről, és máris esélyed lesz megkaparintani a napi nyereménycsomag egyikét!

A Fődíjra is szeretnél pályázni? Akkor az alábbi linkre kattintva ITT  iratkozz fel az AszuCar Autósiskola hírlevelére, add meg az adataid, írd be a Tárgy mezőbe, hogy: EB Játék, hiszen a EB játék során feliratkozottak között kerül kisorsolásra 2 db fődíjunk is, amik nem mások, mint

Fődíj 1: Válogatott labdarúgó által aláírt EB hivatalos foci labda, 1 hetes nyári tábor, Grill bőségtál 5 fő részére

Fődíj 2: aláírt NB1-es szurkolói csapatmez, 100.000,-Ft értékű jogosítvány utalvány, napellenzős fa homokozó, 2 személyes villás reggeli

Iratkozz fel már most a hírlevelünkre, kattints ide: Hírlevél feliratkozás

Az összdíjazás meghaladja az 500.000 Ft-ot, igen, jól olvasod, ez fél millió forint! 

*Ha nyersz napi játékunk során a nyereménycsomagjaink közül, az nem zárja ki, hogy a fődíjra már nem lehet esélyed, sőt, tippelj minél több mérkőzésre, iratkozz fel a hírlevelünkre, és zsebelj be minél több ajándékot!

* A fődíjak megnyerésére csak abban az esetben van esélyed, amennyiben feliratkozol az AszuCar Autósiskola hírlevelére, és legalább 1 mérkőzésre leadod a tipped.

A részvételi és játékszabályzatot az alábbi linkre kattintva ITT találod meg.

Támogatóink: 

Pénteken, azaz 06.14.-én kezdünk, figyeld az oldalunkat!