pophone messenger
A kisgyermekes édesanyák is igénybe vehetik a Kresz tanfolyam és vizsgadíjának visszaigénylését

A kisgyermekes édesanyák is igénybe vehetik a Kresz tanfolyam és vizsgadíjának visszaigénylését

2021-12-12

A "B" kategóriás jogosítvány megszerzését támogatja a Magyar Kormány azzal, hogy a Csed-en, Gyed-en, Gyes-en lévő

kismamák is igényelhetik a maximum 25.000,-Ft-os összeget a Kresz tanfolyam és vizsgadíj visszaigényléséhez.

Részletekért olvass tovább


2020. Július elsejétől már a Cseden, a Gyeden, és Gyesen levő anyák is igénybe vehetik a KRESZ tanfolyam, és a KRESZ vizsgadíj visszatérítésének a lehetőségét.

A cél, hogy az édesanyák későbbi elhelyezkedését segítség a munkaerőpiacon.

A Kormány 146/2020. (IV. 22.) Korm. rendelete alapján a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásra való jogosultságot kiterjeszti a csecsemőgondozási díjban, a gyermekgondozási díjban, vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesültek részérére is.

A támogatás csak akkor vehető igénybe, ha a sikeres KRESZ vizsgára 2020. július 1. után kerül sor.

Ez azt jelenti, hogy a B kategóriás tanfolyamunkra már most jelentkezhetsz, és a sikeres vizsgát követően az AszuCar Autósiskola által kiállított igazolással az Ügyfélkapun keresztül visszaigényelhető az E-learning tanfolyam díja, amit az Államkincstár 30 napon belül visszautal a tanuló részére. ( A támogatás összege maximum 25.000,- Ft)

A kedvezményt a sikeres KRESZ vizsga napjától számított 1 éven belül lehet igénybe venni, amennyiben a fenti feltételek valamelyikének a tanuló megfelel.

Autósiskolánkban a jelenlegi "B" kategóriás KRESZ tanfolyam 49.900,-Ft-ba kerül, amiből 25.000,-Ft visszaigényelhető, így a kedvezményes ár CSAK 24.900,-Ft.

Ha anyukaként kisbabáddal vagy otthon, és szeretnél jogosítványt, ezt a lehetőséget ne hagyd ki, iratkozz be még MA az AszuCar Autósiskolához!

Kattints az "Eldöntöttem! jelentkezem" gombra!