Jogsikalkulátor

Gombos Edina

Aszucar

"Nagyon segítőkész jófej csapat. Nagyon örülök hogy őket választottam mikor úgy döntöttem hogy jogosítványt szeretnék. Minden vizsga előtt a sok szerencsét kívánó üzenetek sokat jelentettek amikor nem sikerült jó tanáccsal láttak ami hozzá tett ahhoz hogy következőnek sikerüljön . És ne feledkezzünk meg az oktató Demeter János úrról a sok türelmet. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket..."

Edina még 2020 év végén iratkozott be hozzánk online, azzal a nem titkolt céllal, hogy megszerezhesse a jogosítványát. Talán nem bánta meg, hogy minket választott 

Edina nem kapkodta el a tanulást, jó pár hónapba telt, mire a tananyag végére ért, és tudott menni kresz vizsgára.

Mentségére szóljon, hogy borzasztó rossz beosztásban dolgozott ekkor, és két pici lány is várta haza esténként.

Kemény munka volt, de Edina úgy érezte, a nehezén túl van, megvolt a Kresz, jöhetett a vezetés!

Edina a ráérése miatt a Silver vezetési csomagunkat választotta, amivel azért már jobban tudott haladni, mint az otthoni tanulással.

Szépen felvette a ritmust a vezetési órákon, ügyesen gépészkedett már az 1. órától kezdve, ezért az oktató nagy reményekett fűzött hozzá, olyannyira, hogy az iskolánkban 2 oktató jelölt kolléga is Edinával vizsgázott, ráadásul Budapesten, és mindkettő oktatónak elsőre sikerült a záróvizsga! Ehhez természetesen Edina ügyessége is kellett, köszönjük neki ezt.

Természetesen ilyen tapasztalattal a háta mögött nem is lehetett máshogy, elsőre sikeres lett a forgalmi vizsga, méghozzá alapórából! WOW!

Ezúton is köszönjük Demeter János szakoktatónk munkáját, aki sikeresen felkészítette tanulónkat.