pophone messenger

Automata váltós oktatás

Automata váltós is, elektromos is, és még oktatni is lehet vele, MI AZ?

Rémálmaidban előjött már, hogy vezeted az autót, és a piros lámpánál nem tudod sebességbe tenni?

Úgy érzed, sokkal jobban menne a vezetés, ha nem kellene a váltóval bajlódnod?

Nem vagytok puszipajtások a kuplunggal?

 

Jó hírünk van, hiszen mostantól autósiskolánkban is elérhető számodra az automata váltós autón történő vezetés!

A gyakorlás, és a vizsga könnyebb lehet, mivel  nem kell bajlódnod a helyes kuplung használattal, és a váltások sem okozhatnak ezentúl problémát vezetés közben.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen igényt tartanak az automata váltós oktatásra, hiszen a forgalomban is egyre több az automata váltós autó.

Lehetőséged van továbbá duális képzésen is részt venni, ami azt jelenti, hogy bizonyos óraszámban automata váltós autón vezetsz, így elsajátítod a járműkezelés alapjait, aztán, ha ez már megy, akkor jöhet a manuális váltó.

JÓ hír, hogy mindkét esetben ugyanazon a típusú autón is tanulhatsz:

Automata váltós, elektromos: Volkswagen E-golf

Manuális: Volkswagen golf VII

Az automata váltós oktatást igényelheted a forgalmi tanfolyam legelején is, vagy akkor is, ha már elkezdted a vezetést manuális váltón, de te és az oktatód is úgy gondolják, hogy jobban járnál, ha automatán folytatnád és fejeznéd be a képzésed.

Jó ha tudod: Amennyiben a forgalmi vizsgát automata váltós autón teszed le, belekerül ez a korlátozás a jogsidba, és csak automata váltós autót vezethetsz! Persze, ha teszel különbözeti vizsgát manuális váltós autóval, akkor teljes értékű jogsid lesz!

A lebonyolításról, további részletekről érdeklődj elérhetőségeink egyikén, vagy nyitvatartási időben Kecskeméten, a kőhíd utcai irodánkban.