pophone messenger

SOS Elsősegély Videós Tanfolyam

Voltál már éles szituációban, ahol azt sem tudtad hirtelen, hogy mit kell tenni? Igen válasz esetén kattints a részletekre

Voltál már olyan helyzetben, amikor valaki bajba jutott, és te voltál ott egyedül, hogy segíts neki? Összeszorult a gyomrod, mert hirtelen azt sem tudtad, hogy mit kell tenni?

Ezzel az Elsősegély tananyaggal mindez a múlté lehet, hiszen olyan hasznos és gyakorlatias tudást szerzel vele, amivel a való életben is szakszerű segítséget nyújthatsz, annak akinek kell

Az SOS Elsősegély e-learning tanfolyam nem csak egy tananyag, sokkal több annál

Dr. Márkus Dávid Életmentő Érdemérmes mentőorvos közreműködésével többek között a tanfolyam során választ kapsz az alábbi kérdésekre is:

Hogyan vizsgázzak?

Mit nézzek át előző este és a vizsga előtt? Mit vigyek magammal? Hogyan öltözzek? Hogyan viselkedjek, ha jó benyomást akarok kelteni? Mi idegesíti a vizsgáztatót? Le kell-e kenni?Hogyan épül fel a vizsga? Mit kell legjobban tudnom? Mik a leggyakoribb hibák? Hogyan kerüljem ezeket el?

Miért (nem) merünk segíteni?

Mi játszódik le majd a fejemben, ha életet kell mentenem? Mitől félnek az emberek? Miért nem mernek segíteni? Milyen tévhiteik vannak? Nem tehetek-e kárt? Hogyan küzdjem le a félelmemet? Hogy nyugtatja le magát stresszhelyzetben egy mentőorvos?

Hogyan kell újraéleszteni?

Hogyan tudom megállapítani, hogy kell-e újraélesztést végeznem? Kell-e befújni? És ha nem szeretnék? Kell-e pulzust nézni? Hogyan kell tartanom a kezemet? Mennyire kell lenyomnom? Törhetek-e bordát? Mi van, ha igen? Mire való a defibrillátor? Hogyan kell használni? Lehet-e vele kárt okozni? Meddig végezzem az újraélesztést? Mit tegyek, ha egyedül vagyok? (...)

Mit csináljak, ha eszméletlen?

Megmozdítsam, vagy ne? Mikor? Hogyan? Hogyan kell stabil oldalfekvésbe raknom? Kit? És ha súlyos sérült? És ha nem jut eszembe, hogyan kell? Hogy ellenőrizzem, hogy még lélegzik-e?

Ömlik belőle a vér, mit tegyek?

Mi a legfontosabb? Csináljak az övemből szorítókötést, vagy azzal ártok? Mit csináljak, ha nincs a zsebemben kötszer? Meg kell-e különböztetnem, milyen típusú vérzés? Kell-e nyomókötést felhelyeznem? Hogy a legegyszerűbb? Mit tegyek, ha egyre rosszabbul van?

Félrenyelt és nem kap levegőt, mi a teendő?

Honnan tudom, hogy nagy a baj, vagy csak egyszerű félrenyelés ("részleges elzáródás")? Ér valamit, ha csak ütögetem a hátát?Hogyan repíthetem ki onnan leghatékonyabban az idegen testet? Mit tegyek, ha elveszíti az eszméletét?

A tanfolyam tartalmaz:

21 rövid, könnyen érthető videót, ami végig fenntartja az érdeklődésedet - ebből könnyen meg fogsz érteni mindent!

Tuti vizsgatippeket és összefoglaló videót is találsz

Letöltheted az SOS elsősegély által kidolgozott "A" és "B" tételsort. A kidolgozás során az volt a fő szempont, hogy könnyen tanulható, gyorsan megjegyezhető legyen - emellett mindent tartalmazzon, amire "harapnak" a vizsgán, de ne legyen benne semmi fölösleges információ.

 Checklist-et, amit a vizsga reggelén kipipálhatsz, hogy tudd, semmit nem felejtesz otthon.

 Összefoglalót a koronavírus-járvány miatti vizsgamódosításokról.

 Tudáspróbát, ami mindent tartalmaz, ami a vizsgán fontos lesz. Ha gyakorolni szeretnél, akárhányszor kitöltheted!

JÓ, HA TUDOD

Elsősegély tanfolyamot nem szükséges elvégezned ahhoz, hogy EÜ vizsgát tegyél, ez csak egy olyan opció, amit választhatsz, ha szeretnél gyakorlati tudást szerezni.

A tananyagot a "Demo megtekintése" gombra, vagy az alábbi linkre kattintva tudod megnézni:

SOS elsősegély tanfolyam bemutatkozó videó

A szolgáltatást tőlünk tudod megrendelni, mi pedig biztosítjuk számodra a hozzáférési idő alatti teljes tanfolyam hozzáférést.

Hozzáférési idő: 70 nap

Tanfolyam ára: 20.000,-