pophone messenger

V.I.P. Gold Vezetési Csomag

Forgalmi vezetés magasabb sebességfokozatba kapcsolva - gyorsított jogosítvány - VIP gold csomag

Mindig is szerettél volna V.I.P. lenni? Előnyt élvezni, gyorsabban sorra jutni, elsőként kapni valami újból?

A V.I.P. prémium oktatási csomagunk esetében garantáljuk számodra, hogy minimum heti 3 alkalommal (alkalmanként 2 órát) fogsz tudni vezetni, így a kötelező 30 órát akár 5 hét alatt levezetheted. Ez ám a gyorsított jogosítvány, igaz?

Vezetői engedélyed megszerzése így gyors lehet. A csomagban szereplő 5 hét a 30 vezetési órára vonatkozik, a pótórákra, és a vizsga kiírásra nem. 

A 30 vezetési óra után dönthetsz úgy, hogy a pótórákat is V.I.P. csomagban szeretnéd levezetni, akkor a heti min. 3 alkalom biztosított számodra *, de 30 óra után válaszhatsz másik vezetési csomagot is.

A tapasztalat az, hogy aki V.I.P. csomagot választ, 30 óra után sem vált, hiszen megszokja a gyorsított jogosítvány előnyeit, a gyakori vezetési alkalmakat, és biztonsággal ül minden alkalommal az autóba.

       Igény esetén Budapesten is biztosítunk vezetési alkalmakat, ahol a városra jellemző közlekedési szituációkat tudod begyakorolni

Hasznos lehet ez számodra, ha a munka vagy az iskola miatt szükséged lesz arra, hogy Budapesten is vezess.

1 óra vezetés: 14.990,-Ft, így a teljes forgalmi tanfolyam díja (29+1 órával számolva): 449.700,-Ft

Teljes képzés díja: elmélet + gyakorlat + vizsgadíjak: 530.200,-

Drága? - Nézőpont kérdése. El kell döntened, Te melyik vagy: Aki 100,-Ft-ot fizet egy lekváros buktáért, aminek csak a közepében van egy falatnyi lekvár, vagy aki 200,-Ft-ot is kiad érte, ha az csordultig van lekvárral.

Ezt a vezetési csomagot azok számára ajánljuk, akik

megfelelő szabadidővel rendelkeznek, és nem sajnálják azt az autóvezetésre szánni. Jogosítvány garantáltan gyorsan.

Jó tanács: Ha te csak hétvégén, hébe-hóba érsz rá vezetni, akkor NE válaszd a V.I.P. Prémium Oktatási Csomagjainkat.

*Kivéve, ha vis maior esete áll fenn, például oktatói betegség, vagy műszaki hiba miatt nem tud teljesülni a min. heti 3 alkalmas vezetés.